Cloud Consultancy Connectivity Services Creators

Met passie en expertise in communicatie en connectiviteit.

Welkom bij CloudCreators

Vanuit een klantgedreven mindset en een passie voor technologie starten twee oud-collega’s samen een nieuw avontuur. Met jarenlange ervaring in de ICT en communicatiesector smelten commerciële en technische know-how samen in een nieuw bedrijf.  

Met de groeiende vraag naar clouddiensten helpen zij klanten opweg in de digitale jungle. Zij adviseren, faciliteren en ontzorgen de klant in zowel connectiviteit naar de cloud als de juiste diensten in de cloud. Dan kan de klant zich richten op zijn core business.

Eric Smeets is een zeer ervaren Sales man die op praktische en efficiente wijze te werk gaat. Eric heeft veel kennis van zaken en heeft zijn waarde bewezen bij diverse telecom en ICT bedrijven door goed advies te geven en als trusted partner zijn klanten te ontzorgen.   In 2018 is Eric gestart met zijn eigen onderneming Telecom-Limburg, waarmee hij zakelijke klanten voorziet van diverse bedrijfstelefonie-oplossingen. 

“Mijn bedrijf is meer dan een baan. Bij elk nieuw project zorg ik dat het past bij mijn waarden, zodat ik zeker weet dat ik geweldige resultaten kan leveren”

Ruud Martens heeft een passie voor technologie en klantgericht resultaat. Met een jarenlange expertise met complexe telecom- en netwerk-infrastructuren heeft hij veel ervaring opgebouwd in de ICT. Met een commerciële insteek en in eenvoudige taal de klant adviseren en assisteren, en toch geen technische uitdaging uit de weg te gaan. 

In 2019 is Ruud naast zijn fulltime baan zijn eigen bedrijf Catsop.NET gestart om particuliere en zakelijke klanten te helpen met ICT vraagstukken. Sinds oktober 2021 is Ruud fulltime zelfstandig en als freelance consultant en expert betrokken bij diverse opdrachtgevers zoals Telenet Business, MeanderGroep en diverse resellers van BusinessCom. 

Om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en de samenwerking te stimuleren, nemen Eric en Ruud hun intrek in een kantoorruimte bij BusinessCenter van der Valk in Urmond. In een oase van rust is er alle ruimte voor creativiteit en samenwerking. Niet alleen onderling, maar ook met andere bedrijven. Aan faciliteiten geen gebrek. Benieuwd naar onze nieuwe werkplek? Kom gerust een keer op de koffie.