Cloud Consultancy

Met passie en expertise in communicatie en connectiviteit.

Heb je expertise nodig bij je IT-projecten? Wilt even sparren? Misschien wilt u een second opinion over een technische inrichting die onlangs is uitgevoerd? Of heeft u een engineer nodig die ondersteuning biedt in het beheer van uw IT-omgeving? We helpen je graag verder!

Met 25 jaar ervaring in de Telecommunicatie & ICT branche hebben Eric & Ruud een brede kennis van de informatica en communicatie oplossingen. In een snel veranderende wereld, waarbij zowel bestaande en nieuwe technologieën naadloos naast en door elkaar gebruikt moeten kunnen worden, zijn er vele factoren die verantwoordelijk zijn voor een succesvolle oplossing.

In rol van onafhankelijk en freelance consultant kunnen we uw bedrijf begeleiden bij de digitale transitie. We adviseren bij RfP trajecten met het opstellen van het RfP, selecteren van de leveranciers en vergelijken van de oplossingen. Ook kunnen we (een deel van) het transitieproject voor u begeleiden en mee opvolgen. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste expertise aan uw zijde.

Op het vlak van complexe VoIP omgevingen en Alcatel-Lucent producten is Ruud al jaren gecertificeerd expert en betrokken geweest bij veel klantcases op vlak van solution architect & product expert, zowel in de designfase als in de implementatie- en supportfase. Assistentie nodig bij complexe voip problemen of changes? Wij hebben de juiste kennis in huis!