Cloud Connectivity

Met passie en expertise in communicatie en connectiviteit.

Connectivity

Of het nu gaat om een vaste internetverbinding, een betrouwbare wifi-oplossing of een mobiele 4G-verbinding, CloudCreators heeft alle kennis en kunde in huis om uw medewerkers met elkaar, het internet en het IT-netwerk te verbinden. Deze verbindingen brengen we tot stand met connectiviteitsoplossingen die precies zijn afgestemd op de behoeften van uw organisatie. 

CloudCreators kan alle permanente en/of tijdelijke internetverbindingen voor u leveren, of het nu gaat om xDSL, kabel internet of glasvezel verbindingen. We adviseren graag welke verbinding het best past bij uw organisatie. Ons advies is onafhankelijk, omdat we partner zijn van meerdere leveranciers zoals Ziggo, KPN, Eurofiber, Tele2, Delta Fiber en diverse lokale initiatieven.

Met onze Managed LAN dienstverlening nemen wij alle taken rond de actieve componenten van het bedrijfsnetwerk over. We configureren uw routers, switches en WiFi-accespoints, we leveren de benodigde hard- en software, inclusief de services en beheer. Middels onze proactieve monitoring zijn we ingericht uw organisatie volledig te ontzorgen.

546025_connection_internet_rss_signal_subsribe_icon

Goed wifi bereik, veilige netwerken en snelle verbindingen zijn een must voor omgevingen die steeds veeleisender worden. Oplossingen voor een klein bedrijf tot een paar honderd gebruikers. Een campingterrein buiten stelt hele andere eisen aan wifi dan een studentenhuis in de binnenstad of een kantoorpand met persoonlijke login codes. Ook tijdelijke oplossingen of verbindingen die een langere afstand moeten overbruggen (zogenaamde point-to-point) kunnen we geheel voor u verzorgen.