Office365 E-mail Agenda Teams Sharepoint OneDrive

Met passie en expertise in communicatie en connectiviteit.

Met Office 365 heb je toegang tot je bestanden, e-mail, agenda en contactpersonen vanaf kantoor, onderweg of thuis. Office 365 biedt ondersteuning voor diverse apparaten met verschillende besturingssystemen. Er kan dus naast Windows ook gewoon gebruik worden gemaakt van een android- of ios apparaat en ook maakt het niet uit of er wordt gewerkt vanaf een pc, tablet of mobiel. Office 365 is een cloud dienst waardoor er continu de nieuwste software wordt gebruikt. Door een vast bedrag per gebruiker per maand weet je waar je aan toe bent.

Je kunt je bestanden veilig plaatsen op Onedrive en/of Sharepoint en deze synchroniseren op je werkplek(ken). Je bestanden kun je vervolgens delen met collega’s, leveranciers en klanten.

Met Microsoft Teams kun je eenvoudig samen met je collega’s en klanten samenwerken. Teams is een zogeheette hub en combineert Office 365 producten. Niet alleen kun je gemakkelijk informatie en documenten delen met collega’s en klanten. Ook kun je chatten, bellen en videobellen. Met de juiste licentie kun je een meeting plannen en gemakkelijk presenteren met live events.